0 888 888 935 от 10 до 17ч. в работни дни

Cenopad

Бърза поръчка

С "Бърза поръчка", известна още като "Лесна поръчка", можете да поръчате само един продукт и по-специално продукта, който разглеждате в момента. Изпращането на заявка за такава поръчка не запазва продукта за Вас, докато не бъде установен контакт с Вас по телефона и поръчката не бъде потвърдена.
За да направите заявка с "Бърза поръчка" е необходимо да попълните задължителните полета за телефонен номер и имена на получател плюс адрес за доставка. За да завършите процедурата, трябва да се съгласите с общите условия за използване на сайта. Прочетете внимателно условията и ако сте съгласни с тях, поставете отметка преди текста за съгласие, намиращ се над бутона за завършване на процедурата и кликнете върху бутона. Ако поставите отметка за съгласие с условията и натиснете бутона "Изпрати" се счита, че сте запознат с общите условия, приемате ги и се задължавате безусловно да ги спазвате. Актуалните условия за ползване на онлайн магазина можете да прочетете на следния интернет адрес: http://cenopad.bg/terms-and-conditions
Когато попълвате полетата е препоръчително да пишете българските имена и адреси на кирилица, като започвате с първа главна буква, както и да изписвате телефонните номера само с цифри, като започнете с 0 и всички цифри са слети без интервали между тях. Това се препоръчва, за да се намалят възможностите за грешки при въвеждането на данните от електронния магазин към куриерските фирми извършващи доставките.
Ако данните предоставени от потребителя са непълни, невалидни, недостатъчно точни или не може да се осъществи контакт с потребителя до 3 работни дни след изпращането на заявката, тя може да бъде отхвърлена.

Ако имате въпроси относно Вашата заявка, необходима Ви е допълнителна информация или помощ, пишете ни на info@cenopad.bg или ни се обадете на телефон 0888888935 в работното време на офиса.
 


Ако желаете да използвате пълната функционалност на сайта е необходимо да се регистрирате.
Достъпът до сайта през профил, дава възможност за:
 – По-бързо и лесно пазаруване;
 – Добавяне на продукти в раздел любими;
 – Купуване на няколко продукта едновременно с една поръчка;
 – Обединяване на няколко поръчки и изпращането им с една обща пратка;
 – Използване на промо кодове за намаления и ваучери;
 – Следене на статусите на Вашите поръчки;
 – Достъп до информация за Вашите предишни поръчки;
 – Промяна на информацията във Вашия профил и смяна на паролата;
 – Въвеждане и запазване на множество адреси за доставка (за да можете да изпращате до други членове от семейството или Ваши приятели).
 – Получаване на електронния ни бюлетин с информация за специални оферти, атрактивни намаления, предстоящи събития и много други.
Регистрацията е лесна. Това което е необходимо да направите е да попълните Вашите имена, валиден телефонен номер и валиден имейл адрес. Регистрирането може да започнете, като кликнете на бутона "Вход" най-горе в уеб сайта на нашия електронен магазин и попълните полетата в секция "Регистрация".
Ако Ви е необходима допълнителна информация или помощ, пишете ни на info@cenopad.bg или ни се обадете на телефон 0888888935 в работното време на офиса.