0 888 888 935 от 14 до 18ч. в работни дни

Cenopad

За нас

За нас

Ние сме компания с търговска дейност предимно в областта на стоки втора употреба. При нас ще откриете висококачествени дамски, мъжки и детски облекла и аксесоари на достъпни цени. С иновативния подход, който разработихме и използваме за продажба, ние ви предоставяме възможност да пазарувате лесно, удобно и с удоволствие.


Грижа за природата и околната среда.

Уважаеми клиенти на онлайн магазин Ценопад,
Грижата за околната среда и природата е задължение на всички нас. С оглед на това, ние сме ангажирани да намалим до минимум разхищението на природните ресурси. При закупуването на стоки втора употреба се дава нов живот на ненужните някому дрехи, вместо да бъдат изхвърлени. По този начин се допринася за намаляването на трудно разградими отпадъци, какъвто е текстила. Нашата компания мисли и за намаляване използването на продукти и материали с много кратко време на употреба, каквито са опаковките. Всички знаем колко много опаковки изхвърляме на ден и колко от тях биват изгаряни и газени по улиците - излишни лъскави и скъпи рекламни опаковки и материали. Предвид естеството на нашия бизнес, целите и политиката на фирмата, не можем да си позволим да опаковаме с тежки, обемни и излишни опаковъчни материали, когато това не е необходимо. Въпреки модерните и съвременни технологии за рециклиране, то не може да бъде безкрайно и безотпадно. За рециклиране също се използват природни ресурси и енергия, и също се получават отпадъчни продукти и замърсявания. В много от случаите, при рециклиране допълнително се добавят суровини, за да може крайния продукт да покрие определени качествени нормативи. Затова не очаквайте да изпратим закупените от вас продукти опаковани в картонени кутии, дори те да са направени от рециклирани материали. Надяваме се да оцените това и да подкрепите нашата инициатива. Бъдете сигурни, че това води и до намаляване на крайната цена на продуктите, които купувате от нас. Дрехите ще изглеждат еднакво добре на вас, независимо дали са пристигнали в луксозна кутия или в стандартна пощенска опаковка.
Разбира се, с цел да отговорим максимално на нуждите на клиента, оставяме и вариант, когато случаят е специален, да ни се обадите, за да обсъдим и изработим специално за Вас опаковка с индивидуален дизайн и надписи по желание и според повода. Онлайн магазин Ценопад разполага с производствен ресурс за изработка на опаковки по поръчка.

Нека заедно да спестим всичко излишно и да запазим природата чиста, не само за нас, но и за идните поколения.